A Gudiña

1 juni 2016 - A Gudiña, Spanje

1/6

We zijn vanmiddag in A Gudiña in Spanje aangekomen. Het is prachtig weer. De busreis was wel erg lang. Waar je al niet komt! We vertrokken om even na 17h. Lyon, Valence, Montélimar, Avignon, Montpellier. Daar hadden we een stop van 3 kwartier om snel te eten. En toen was het donker. Verder via Narbonne, Toulouse, Tarbes, Pau naar de Spaanse grens, Irun. Overal stoppen, mensen uitladen, mensen inladen, midden in de nacht. In Pau waren we om 2h.Bij de grens om 5h. Naar Burgos. Daar moesten we van bus veranderen. Eindeloos rondhangen. Tot we eindelijk tegen 3h hier aankwamen. Een aparte ervaring. Nu wel een beetje gaar, terwijl je toch niets anders doet dan zitten en af en toe wat slapen. We zitten tot nu toe alleen in de herberg. Of herberg, eigenlijk voorlopige opvang want de herberg wordt verbouwd. We hebben een bed en dat is het belangrijkste. Morgen de eerste wandeldag in Spanje. Voor Jan zijn er veel herinneringen.
Ada, ik heb nog niet één keer getekend. Het komt er niet van. Ik heb al wel veel foto's gemaakt en misschien kan ik daar wat mee.
Het is leuk om het Spaans weer te oefenen, maar ik moet het wel uit mijn tenen halen!

Lous

1. Ada:
    1 juni 2016
    Ja Lous, als ik je reisverslagen lees begrijp ik wel dat eigenlijk de tijd te beperkt is om te tekenen. Maar dank zij de foto's zullen de beelden in je hoofd zitten en later te tekenen zijn.
    Reis met je mee. Ken veel plaatsen in Frankrijk waar je doorkomt. Vind het ook bijzonder dat je dit kunt. Maar . . . Geniet met je mee en verheug me iedere keer weer op je verslag. Fijn vervolg!! Warme groet, Ada
  2. Marcella:
    Hallo Lous en Jan,
    Het is steeds weer genieten jullie berichten te lezen. Wat een fantastische ervaring moet dit voor jullie zijn om dit nu samen te lopen, terwijl jullie daar al vele voetstappen eerder hebben achter gelaten.
    En nu in Spanje op weg naar ........? Hoeveel km. gaan jullie nog? Lous het bridgen met Margot is gezellig en tot nu toe super goed.
    Met de harten vrouwen waren we, met de andere dames, 1e geworden. Daarna 2 avonden de 2e plaats met 61,77
    en 58,59%. In de zomer gaan we ook spelen. Heel onverwachts ben ik met Linda, Ramon en Zorro nog 5 dagen In Sevilla geweest. Wat een prachtige stad.We zaten in het oude centrum.
    Geniet samen van de mooie tochten met het Spaanse zonnetje hoog aan de hemel op weg naar jullie doel.
    liefs Marcella.
  3. Mas visscher:
    Lieve Lous en Jan,
    Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!!!
    in de bus zitten is uitermate vermoeiend. je kunt beter bewegen.
    ik zat 6 weken in de bus naar Afghanistan en toen nog 3 naar Nepal.
    Heerlijk om weer buiten te zijn in de natuur.
    Hoop dat het mooi weer blijft!!
    Liefs Mas
  4. Ilse:
    2 juni 2016
    Ha, die bus. Jan is daar echt fan van. Jij nu ook Lous ;-)
    Ik wens jullie heerlijke wandeldagen in Spanje. Buen camino.